Gruppgården

Kök, matsal/samlingssal med öppen spis och 3 sovrum med 4 bäddar/rum finns i denna byggnad från slutet av 70-talet. Varje rum har egen toalett. Dusch delas av de tre rummen. Det var här som Gruppsamlingsgården Kuvarp startade och tog form.

 

Sovstuga

Består av 6 rum med egen ingång. I varje rum finns 4 bäddar och toalett med dusch. 2 av bäddarna finns på sovloft, bäst lämpade för barn och ungdomar. I tre av rummen finns ett litet pentry och i ett av dessa rum även en vedeldad kamin.

 

Gula huset

Denna byggnad är den ursprungliga mangårdsbyggnaden. På första våningen finns kök, gemenskapsrum med öppen spis och 3 sovrum. 2 sovrum med vardera 4 bäddar och 1 sovrum med 2 bäddar. Sovrummen delar på gemensam toalett med dusch. Andra våningen är uthyrd som privat bostad.

 

 

Olofs hus

Uppkallat efter Olof Josefsson, gruppgårdens grundare, som hade detta hus som som sin bostad. Består av kök, vardagsrum och två sovrum som delar på toalett med dusch. Kan i första hand användas som kompletterande boende för ledare.

 

 

 

Kapellet

Har byggts av det som blev över. Ett vackert litet kapell med bra akustik. Kan användas för andakt, gudstjänst, meditation, musik, körövning, bröllop, dop och mycket mera. Är beläget med vacker utsikt mot den anlagda dammen.

 

”Sjön”

Gårdens badsjö på sommaren och vackert inslag i naturbilden året om.

 

 

 

Sommarhemmet

Här finns plats för lite större samlingar i samlingssalen som kan användas både för gudstjänst, konserter, föreläsningar, aktiviteter och kalas. Kan iordningställas med stolsrader eller med bordsdukning. I byggnaden finns toalett, ett litet kök och en serveringsdel med serveringslucka.

 

Vill du läsa mer om de olika byggnaderna så klicka här