Pilgrim’s Walk for Future 26 – 30 Juli. Boka boende i Kuvarp.

Pilgrim’s Walk for Future, www.walkforfuture.se, är en gigantisk manifestation för klimatet. Vandringen startar vid klosterkyrkan i Vadstena den 18 juli och beräknas vara framme i Glasgow lagom till klimattoppmötet COP26 i början av november.

Den 26/7 passerar vandringen Jönköping.

Gruppgården Kuvarp inbjuder till gemenskap kring klimat, hållbarhet och rättvisa i samband med
Pilgrim’s Walk for Futures (PWFF) vandring genom trakterna kring Jönköping den 26-30 juli 2021.

I samarbete med Grön kyrkas nätverk lokalt i Jkpg vill Kuvarp skapa möjligheter för intresserade från andra delar av landet att dagsvandra en eller flera etapper med PWFFs kärntrupp. Kuvarp erbjuder logi inklusive frukost, lunch-paket samt instruktioner för daglig anknytning med kärntruppen. I övrigt självhushåll. Egen transport till Kuvarp, 4 mil SW Jkpg, är en förutsättning. Samåkning löses på plats.


Vandringsetapper:

  • Må 26/7 PWFF vandring från Kaxholmen till Kristine k:a i Jönköping (15km). Därefter förflyttnin och incheckning på Kuvarp.
  • Ti 27/7 PWFF vandring från Kristine k:a till Månsarp k:a (20km)
  • On 28/7 PWFF vandring från Månsarp k:a till Byarum k:a (18km)
  • To 29/7 Lokal PWFF vandring i samarbete med Dalstorps pastorat runt Dalstorpssjön (8km) på den närbelägna, omskrivna Jälmåleden. Med anledning av den relativt korta distansen är denna vandring lämplig för barnfamiljer. Gemenskap för hela familjen följer under eftermiddagen på Kuvarp.
  • Fr 30/7 Förmiddag utcheckning.

Pris: Dubbelrum 500:-/natt. Enkelrum 400:-/natt. Familjerum (2+2) 700:-/natt. (Minsta bokning 2 nätter ). Tält 125:-/person och natt (inget minimum).

Begränsat antal gäster. Anmäl dig redan nu till bokning@kuvarp.se

För frågor ring 0325 – 56 42 80. Vägbeskrivning finns under fliken ”Hitta hit”.

Pilgrimsvandring 7-8 augusti, ”Skapelsevandring – upptäck och förundras”

Välkommen till 2 dagar med vandring i Kuvarps vackra natur. Under vandringen vistas vi i Guds skapelse men lär oss också mer om den och hur vi vårdar och tar hand om den ur ett hållbarhetsperspektiv. Vår ciceron är biologen Magnus Apelqvist.

Boende sker på ett coronasäkert sätt där var och en ansvarar för sin egen mathållning i de småkök som finns i Kuvarp.

För mer information, klicka på Inbjudan nedan.

Inbjudan Pilgrimsvandring