Sommaruthyrning 28 juni – 2 augusti 2021

ERBJUDANDE: Boka hel bokningsperiod måndag-fredag eller fredag-måndag senast 20 juni så bjuder vi på halva avgiften sista natten.

Hyr rum med pentry som privatperson i Sovstuga för 4 personer eller 2 rum för 8 personer eller Gruppgården med plats för 13 personer. Incheckning sker på måndagar och fredagar eller enligt överenskommelse om ankomst inte sker på bokningsperiodens första dag. Minsta bokning är 2 nätter inom en bokningsperiod, måndag-fredag eller fredag-måndag.

Pga coronapandemin har sommarens uthyrningar utformats för att säkerställa avstånd mellan gästande sällskap”.

Pris:

Ett rum med pentry i sovstuga: 500 kr/natt måndag-fredag. 650 kr/natt fredag-måndag.

Två rum, ett med pentry + rum utan pentry i sovstuga: 800 kr/natt måndag-fredag. 950 kr/natt fredag-måndag.

Gruppgården med 3 sovrum: 1900 kr/natt måndag-fredag. 2500 kr/natt fredag-måndag.

Lakan och handdukar ingår inte.

Städning sker av boende före utcheckning men kan köpas till för 200 kr/rum i Sovstugan och 1 200 kr för Gruppgården.

Incheckning efter kl. 15.00 på ankomstdagen, utcheckning avresedagen senast kl 11.00 (kl. 10.00 om städning beställts)

Husdjur tillåtet i rum 6 i sovstugan som är ett rum med pentry.

Fri parkering på anvisade platser.

Vi värnar om drogfrihet på gården. Rökning ej tillåten inomhus.

Sovstugan

Sovstugan med 6 st 4-bäddsrum med wc och dusch. Rummen är på 21 kvadratmeter. 3 av dem är utrustade med pentry. Varje rum har egen ingång. Boka rum med pentry eller kombinationen rum med pentry + rum utan pentry. Dessa två rum har ingång bredvid varandra. 

Rummen består av 2 enkelsängar samt två madrasser på sovloft lämpliga för barn och tonåringar. Dessutom bord med sittplats för 4 personer. I anslutning till rummet finns utemöbler. Brandvarnare är installerade i varje rum.

Pentryt är utrustat med liten spis med 2 kokplattor och ugn, kylskåp, kaffebryggare eller kaffepress, vattenkokare samt husgeråd och porslin. Tillgång till frys kan fås i intilliggande byggnad.

Gruppgården

Gruppgården på 180 kvadratmeter innehåller 2 st 4-bäddsrum och 1 st 5-bäddsrum, alla med eget wc. 4-bäddsrummen består av 2 enkelsängar och 2 madrasser på sovloft medan 5-bäddsrummet har dubbelsäng och 3 madrasser på sovloft. Sovloften är lämpliga för barn och tonåringar. Varje rum har också bord och stolar. 

Gruppgården består dessutom av stort kök med 2 spisar, micro, kaffebryggare, kyl- och frysskåp samt husgeråd och porslin. Samlingsrum med matplats och öppen spis. Hall med intilliggande dusch och wc. Uteplats med trädgårdsmöbler. 

Alla rum är utrustade med brandvarnare.

Bokningsförfrågan görs till bokning@kuvarp.se. Minsta bokning är 2 nätter inom en bokningsperiod. Se lediga perioder nedan. För frågor ring 0325-56 42 80.

Bokningsöversikt

För gruppbokningar:

Gården är öppen för Gruppbokningar under vår, sommar och höst. Om ni är intresserade att boka så sänd oss en förfrågan till bokning@kuvarp.se. För frågor om gården ring 0325-56 42 80.