Kuvarp passar bra för konfirmander, retreater, mindre församlingsgrupper, körhelger, familjehögtider m.m.

Det finns möjlighet att hyra hela gården med alla dess byggnader eller bara hyra en av byggnaderna eller kombinera några byggnader med varandra. Som enskild finns möjlighet att hyra rum med pentry i Sovstugan. Alla som hyr har tillgång till vårt vackra kapell.

Bokningsförfrågan görs till bokning@kuvarp.se. För frågor ring 076 – 170 90 77 Ingrid (helst kvällstid), 070 – 375 16 19 Inga-Lill

För prisexempel klicka här

Gruppgården

Gruppgården på 180 kvadratmeter innehåller 2 st 4-bäddsrum och 1 st 5-bäddsrum, alla med eget wc. 4-bäddsrummen består av 2 enkelsängar och 2 madrasser på sovloft medan 5-bäddsrummet har dubbelsäng och 3 madrasser på sovloft. Sovloften är lämpliga för barn och tonåringar. Varje rum har också bord och stolar. 

Gruppgården består dessutom av stort kök med 2 spisar, micro, kaffebryggare, kyl- och frysskåp samt husgeråd och porslin. Samlingsrum med matplats och öppen spis. Hall med intilliggande dusch och wc.

Alla rum är utrustade med brandvarnare.

Sovstugan

Sovstugan med 6 st 4-bäddsrum med wc och dusch. Rummen är på 21 kvadratmeter. 3 av dem är utrustade med pentry. Varje rum har egen ingång.

Rummen består av 2 enkelsängar samt två madrasser på sovloft lämpliga för barn och tonåringar. Dessutom bord med sittplats för 4 personer. Brandvarnare är installerade i varje rum.

Pentryt är utrustat med liten spis med 2 kokplattor och ugn, kylskåp, kaffebryggare eller kaffepress, vattenkokare samt husgeråd och porslin. Tillgång till frys kan fås i intilliggande byggnad.

Gula Huset

Gula Huset är den ursprungliga gården. Bottenvåning är tillgänglig för uthyrning. Här finns kök med 2 spisar, micro, kaffebryggare och vattenkokare. I köket finns matsalsbord. I farstun finns frysbox.

Våningen har tre sovrum. Två av dem har 4 bäddar och ett har 2 bäddar. Ett 4-bäddsrum är utrustat med pentry. Gemensamt wc och dusch.

Gemenskapsrum med soffgrupp och öppen spis.

Alla rum är utrustade med brandvarnare.

Kapellet

Kapellet är tillgängligt för alla som hyr Kuvarp. Där kan man ha andakt och fira gudstjänst eller bara sitta själv i enskild tystnad i bön och meditation. I kapellet finns ljusbärare och servis för nattvard.

Kapellet lämpar sig också bra som övningslokal vid körhelger eller liknande.

Sommarhemmet

Samlingslokal som har plats för 50 personer. Går att möblera med bord och stolar. Här finns litet kök med spis, kyl- och frys.